• 9.384.749 stemmen

Eus' Boekenclub

Eus' Boekenclub seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Eus' Boekenclub? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Eus' Boekenclub.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Eus' Boekenclub (Seizoen 2) dateert van 2022.

Eus' Boekenclub Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Eus' Boekenclub? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Eus' Boekenclub seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Eus' Boekenclub Serie Informatie

Eus' Boekenclub is een Talkshow-serie uit 2021-2022.

In Eus’ Boekenclub wordt een week lang het plezier van het lezen en alles daaromheen gevierd. In een nachtclubachtige setting, in Het Burgerweeshuis in Deventer, mét huisband Lakshmi, staat dagelijks het nieuwste boek van een bekende Nederlandse schrijver centraal. Wat vinden de lezers van het boek? Zijn ze omvergeblazen of valt er ook wel een kritische noot?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.