• 9.385.305 stemmen

Nieuwe Boeren

Nieuwe Boeren seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Nieuwe Boeren? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Nieuwe Boeren.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Nieuwe Boeren (Seizoen 1) dateert van 2021.

Nieuwe Boeren Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Nieuwe Boeren? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Nieuwe Boeren seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Nieuwe Boeren Serie Informatie

Nieuwe Boeren is een Reality-serie uit 2021.

Twaalf onbekende Nederlanders worden verwelkomd op een oude boerderij ergens in Twente. Boerin Rianne heeft een speciale band met de boerderij, omdat zij in en om de betreffende boerderij opgroeide en deze al generaties lang in de familie is. Zij is getrouwd met Arnold en samen geven ze opdrachten aan de deelnemers. Er is daarmee geld te verdienen, maar dat is nog niet alles: elke week wordt er binnen de groep een herenboer (baas) aangesteld en die moet iemand kiezen voor een duel. De gekozen persoon moet dan op zijn of haar beurt weer iemand kiezen om de strijd mee aan te gaan. De verliezer moet het spel verlaten en zo komt het vroeg of laat tot een einde.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.