It's a Sin seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie It's a Sin? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van It's a Sin.
Het laatste bij ons bekende seizoen van It's a Sin (Seizoen 1) dateert van 2021.
It's a Sin Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van It's a Sin? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over It's a Sin seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
It's a Sin Serie Informatie
It's a Sin is een Komedie / Drama-serie uit 2021. Geregisseerd door Peter Hoar met onder meer de acteurs Olly Alexander, Omari Douglas en Callum Scott Howells .
Ritchie, Roscoe en Colin zijn drie jonge homoseksuele mannen, aanvankelijk vreemden, die op 18-jarige leeftijd van huis vertrekken in 1981. Met hoop, ambitie en vreugde gaan ze naar Londen, niet wetende dat ze rechtstreeks een plaag tegemoet gaan die de rest van de wereld negeert. Jaar na jaar veranderen hun levens en moeten ze meer en meer de strijd aangaan om hun geaardheid te verdedigen. Samen moeten ze de pijn van afwijzing en de vooroordelen waarmee homomannen te maken hebben zien te doorstaan.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,14 met in totaal 86 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.