Cheyenne & Lola seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Cheyenne & Lola? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Cheyenne & Lola.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Cheyenne & Lola (Seizoen 1) dateert van 2020.
Cheyenne & Lola Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Cheyenne & Lola? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Cheyenne & Lola seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Cheyenne & Lola Serie Informatie
Cheyenne & Lola is een Drama / Komedie-serie uit 2020. Geregisseerd door Eshref Reybrouck met onder meer de acteurs Charlotte Le Bon, Alban Lenoir en Veerle Baetens .
Cheyenne & Lola draait rond twee veerkrachtige vrouwen: Cheyenne is zes maanden vrij uit de gevangenis en werkt als poetsvrouw. Ze droomt ervan om ooit haar huidige bestaan te ontvluchten en naar het Amazonewoud te trekken. Lola is een mooie maar egoïstische Parisienne die naar Noord-Frankrijk is gekomen om bij haar minnaar in te trekken, en zo ook op zoek te gaan naar een beter bestaan. Ondanks haar oppervlakkige houding is Lola een intelligente vrouw. Ze worstelt echter met een leegte van binnen, en hecht zich hierdoor heel erg aan Cheyenne.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,73 met in totaal 20 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.