Equinox seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Equinox? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Equinox.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Equinox (Seizoen 1) dateert van 2020.
Equinox Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Equinox? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Equinox seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Equinox Serie Informatie
Equinox is een Mystery / Thriller-serie uit 2020. Geregisseerd door Søren Balle met onder meer de acteurs Ask Truelsen, Fanny Leander Bornedal en Danica Ćurčić .
Wanneer in 1999 de volledige schoolklas van haar zus spontaan van de aardbodem verdwijnt, is de jonge Astrid, dan 9 jaar oud, daar compleet van ondersteboven. Ze krijgt angstaanjagende nachtmerries en heeft het gevoel dat deze haar iets willen vertellen. Twintig jaar later is ze de schokkende ervaring die ze in haar jeugd meemaakte nog altijd niet vergeten, maar heeft het wel een plekje kunnen geven. Dat verandert wanneer ze merkt dat haar dromen langzaam maar zeker weer de kop opsteken. Als rond die tijd ook de enige overlevende van het drama komt te overlijden nadat deze contact met haar heeft gezocht, besluit Astrid te onderzoeken wat er zich twintig jaar geleden precies heeft afgespeeld.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,76 met in totaal 40 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.