Earth at Night in Color seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Earth at Night in Color? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Earth at Night in Color.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Earth at Night in Color (Seizoen 2) dateert van 2021.
Earth at Night in Color Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Earth at Night in Color? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Earth at Night in Color seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Earth at Night in Color Serie Informatie
Earth at Night in Color is een Documentaire-serie uit 2020-2021. Geregisseerd door Joe Stevens met onder meer de acteurs en Tom Hiddleston .
Documentaire over het leven op aarde in de nacht. Op zes verschillende continenten, waaronder de jungle van Borneo, de wetlands van Zuid-Amerika en Antarctica, is er gefilmd hoe het in de natuur er ’s nachts aan toegaat. Om dat allemaal in beeld te brengen wordt er gebruikgemaakt van de laatste technieken en next-gen camera’s.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.