• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.273 gebruikers
  • 8.985.673 stemmen
Avatar
 
banner banner
Superman and Lois

Superman and Lois seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Superman and Lois? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Superman and Lois.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Superman and Lois (Seizoen 4) dateert van 2023.

Superman and Lois Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Superman and Lois? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Superman and Lois seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Superman and Lois Serie Informatie

Superman and Lois is een Actie / Avontuur-serie uit 2021-2023. Geregisseerd door Gregory Smith met onder meer de acteurs Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch en Jordan Elsass .

Na jaren van confrontaties met megalomane superschurken, monsters die grote schade aanrichten aan Metropolis, en zelfs buitenaardse indringers die het menselijk ras willen vernietigen komen Clark Kent en journalist Lois Lane oog in oog te staan met een van hun grootste uitdagingen ooit. Clark en Lois hebben te maken met alle stress, druk en complexiteit die het zijn van werkende ouders in de huidige samenleving met zich meebrengt. Naast het opvoeden van twee jongens moeten ze zich ook bezighouden met de vraag of hun zoons Jonathan en Jordan de Kryptonische superkrachten van hun vader krijgen naarmate ze ouder worden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,65 met in totaal 23 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.