Transplant seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Transplant? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Transplant.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Transplant (Seizoen 4) dateert van 2023.
Transplant Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Transplant? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Transplant seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Transplant Serie Informatie
Transplant is een Drama-serie uit 2020-2024. Geregisseerd door Erik Canuel met onder meer de acteurs Hamza Haq, Laurence Leboeuf en Ayisha Issa .
Bashir "Bash" Hamed is een dokter uit Syrië die als vluchteling naar Canada komt tijdens de Syrische burgeroorlog. Daar krijgt hij een baan in het York Memorial Hospital in Toronto op de afdeling spoedeisende hulp. Het blijkt al snel dat hij verschillende obstakels moet zien te overwinnen om een carrière op te bouwen in de medische wereld.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,42 met in totaal 13 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.