• 9.385.226 stemmen

Law & Order: Special Victims Unit

Law & Order: Special Victims Unit seizoen 28?

Zal er een seizoen 28 beschikbaar komen voor de tv-serie Law & Order: Special Victims Unit? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Law & Order: Special Victims Unit.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Law & Order: Special Victims Unit (Seizoen 27) dateert van 2025.

Law & Order: Special Victims Unit Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 28) van Law & Order: Special Victims Unit? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Law & Order: Special Victims Unit seizoen 28 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Law & Order: Special Victims Unit Serie Informatie

Law & Order: Special Victims Unit is een Misdaad / Drama-serie uit 1999-2026. Geregisseerd door Jean de Segonzac met onder meer de acteurs Mariska Hargitay, Ice-T en Danny Pino .

De verhalen van de "Special Victims Unit" van de New Yorkse politie - een groep elite detectives die de daders van seksueel getinte misdaden voor het gerecht moet zien te slepen. Hoewel hun professionele expertise in hun werk op de proef wordt gesteld, moeten de detectives ook hun roerige privéleven in goede banen zien te leiden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,62 met in totaal 301 stemmen. De serie heeft momenteel 27 seizoenen.