• 9.384.187 stemmen

Emily in Paris

Emily in Paris seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Emily in Paris? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Emily in Paris.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Emily in Paris (Seizoen 5) dateert van 2025.

Emily in Paris Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Emily in Paris? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Emily in Paris seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Emily in Paris Serie Informatie

Emily in Paris is een Komedie / Drama-serie uit 2020-2025. Geregisseerd door Andrew Fleming met onder meer de acteurs Lily Collins, Ashley Park en Philippine Leroy-Beaulieu .

Emily is een ambitieuze marketingmanager van in de twintig uit Chicago. wanneer haar bedrijf een Frans luxe marketingbedrijf overneemt krijgt ze onverwachts haar droombaan in Parijs. Ze krijgt de taak om hun sociale mediastrategie te vernieuwen. Emily's nieuwe leven in Parijs is gevuld met bedwelmende avonturen en verrassende uitdagingen terwijl ze jongleert met het verkennen van haar collega's, het maken van vrienden en het navigeren door nieuwe romances.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,95 met in totaal 141 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.