Terriers seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Terriers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Terriers.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Terriers (Seizoen 1) dateert van 2010.
Terriers Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Terriers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Terriers seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Terriers Serie Informatie
Terriers is een Komedie / Misdaad-serie uit 2010. Geregisseerd door Adam Arkin met onder meer de acteurs Donal Logue, Michael Raymond-James en Jamie Denbo .
Terriers volgt het leven van Hank Dolworth, een herstellend alcoholist en voormalig politieagent, die nu samen met zijn vriend, de ex-crimineel Britt Pollack, een privé detectivebureau runt. Ze nemen alleen die klussen aan die "te klein zijn om te mislukken". Het duo worstelt ondertussen ook met andere problemen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,56 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.