Feel Good seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Feel Good? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Feel Good.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Feel Good (Seizoen 2) dateert van 2021.
Feel Good Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Feel Good? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Feel Good seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Feel Good Serie Informatie
Feel Good is een Drama / Romantiek-serie uit 2020-2021. Geregisseerd door Luke Snellin met onder meer de acteurs Mae Martin, Sophie Thompson en Ramon Tikaram .
Stand-up comedian Mae woont in Londen. Ze is single, herstellende van een verslaving en zit vast in een sleur. Ze probeert een weg te vinden in de moderne wereld van liefde, verslaving en seksualiteit. Maar wanneer ze de voorheen heteroseksuele George ontmoet, beginnen ze samen aan een wervelende romance die belooft hun leven voor altijd te veranderen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,69 met in totaal 27 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.