Prinsessia seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Prinsessia? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Prinsessia.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Prinsessia (Seizoen 4) dateert van 2015.
Prinsessia Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Prinsessia? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Prinsessia seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Prinsessia Serie Informatie
Prinsessia is een Familie / Komedie-serie uit 2014-2015. met onder meer de acteurs Sylvia Boone, Désirée Viola en Jolijn Henneman .
Prinsessia is een prinsessenschool in een land hier ver vandaan. Roos, Violet, Linde, Iris en Madeliefje zijn vijf prinsesjes en vriendinnen die daar naar school gaan. Ze krijgen er les in etiquette, creativiteit, stijl, sport en nog veel meer. Samen met Juf Flora, kok Basiel en lakei Kamiel beleven ze allerlei avonturen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.