• 9.384.493 stemmen

Rise of Empires: Ottoman

Rise of Empires: Ottoman seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Rise of Empires: Ottoman? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Rise of Empires: Ottoman.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Rise of Empires: Ottoman (Seizoen 2) dateert van 2022.

Rise of Empires: Ottoman Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Rise of Empires: Ottoman? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rise of Empires: Ottoman seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Rise of Empires: Ottoman Serie Informatie

Rise of Empires: Ottoman is een Documentaire / Drama-serie uit 2020-2022. Geregisseerd door Emre Sahin met onder meer de acteurs Daniel Nuță, Charles Dance en Ali Gözüşirin .

Mehmet de Veroveraar was sultan van het Ottomaanse Rijk van 1444 tot 1446 en nogmaals van 1451 tot 1481. Hij was de zevende Ottomaanse sultan. Mehmet maakte van het Ottomaanse Rijk een wereldmacht. Hij zette de expansie- en consolideringspolitiek met succes voort. Mehmet veroverde Constantinopel, het huidige Istanboel, en maakte een einde aan het Byzantijnse Keizerrijk.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,70 met in totaal 56 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.