Dispatches from Elsewhere seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Dispatches from Elsewhere? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dispatches from Elsewhere.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dispatches from Elsewhere (Seizoen 1) dateert van 2020.
Dispatches from Elsewhere Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Dispatches from Elsewhere? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dispatches from Elsewhere seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dispatches from Elsewhere Serie Informatie
Dispatches from Elsewhere is een Drama-serie uit 2020. Geregisseerd door Wendey Stanzler met onder meer de acteurs Jason Segel, André 3000 en Sally Field .
Vier doodgewone mensen hebben het gevoel dat er iets ontbreekt in hun leven, maar weten niet precies wat dat is. Ze stuiten op een puzzel die zich net achter de sluier van het dagelijks leven verschuilt. Ze ontdekken dat het mysterie veel dieper kronkelt dan ze ooit hadden gedacht. Stap voor stap komen ze steeds dichterbij een poort van mogelijkheden en magie.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.