Kingdom seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Kingdom? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Kingdom.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Kingdom (Seizoen 2) dateert van 2020.
Kingdom Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Kingdom? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Kingdom seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Kingdom Serie Informatie
Kingdom is een Horror / Thriller-serie uit 2019-2021. Geregisseerd door Park In-je met onder meer de acteurs Ju Ji-hoon, Ryu Seung-ryong en Bae Doona .
Als er in een koninkrijk vreemde geruchten gaan over de zieke koning, wordt de kroonprins de enige hoop tegen een mysterieuze plaag die zich verspreidt over het land. Het is dan ook aan de kroonprins om orde op zaken te stellen om deze epidemie tegen te gaan. Dit wordt bemoeilijkt door een samenzwering tegen hem.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,97 met in totaal 129 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.