• 9.369.458 stemmen

Ontwikkeld door: Andy Greenwald

Met onder meer: Rosario Dawson, Jay R. Ferguson en Edi Gathegi

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 6 februari 2020

Eerst uitgezonden op: USA Network (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Briarpatch

Allegra Dill, een hooggeplaatste stafmedewerker bij de senaat, keert terug naar haar geboortestad San Bonifacio in Texas, wat onder de lokalen bevolking bekend staat als 'Saint Disgrace'. Ze keert terug om de moord op haar zus, een lokale moorddetective, te onderzoeken. Ze blijkt omgekomen te zijn door een autobom. Het moment van terugkeer kon echter niet slechter aangezien er grote onrust heerst in het stadje.

Acteurs en Actrices

Freddie Laffter

Meningen over Briarpatch

Suitehome

maandag 17 augustus 2020
Briarpatch seizoen 1 Briarpatch is een fijne, Fargo-esque vertelling in een mix van comedy, drama en thriller. Het acteerwerk is uitstekend en het verhaal vol verrassingen en soms heerlijk over the top. Na een vlotte start zakken de afleveringen 3 en 4 wat in en hoewel het beginniveau niet meer gehaald wordt, blijft het een aantrekkelijke serie. 10 afleveringen lijkt wat veel voor een verhaal dat prima in 7 of 8 delen verteld had kunnen worden. Veel sfeer (moest onwillekeurig aan de serie Quarry denken), wat weirdo's, sista-love, corrupte politici, en een halve ontsnapte veestapel uit de dierentuin. Minder kan ik er niet van maken.
avatar van engelse

engelse

vrijdag 22 mei 2020
Briarpatch seizoen 1 Vanwaar die lage scores op oa IMDb?? Een Fargo-verhaal maar dan verteld in Tarantino-style. Ok, misschien niet dat absurd hoog niveau... maar wel onderhoudend en vol verrassende wendingen. En de laatste aflevering is echt topklasse... wat hebben we hiervan genoten!