Battle Creek seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Battle Creek? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Battle Creek.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Battle Creek (Seizoen 1) dateert van 2015.
Battle Creek Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Battle Creek? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Battle Creek seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Battle Creek Serie Informatie
Battle Creek is een Komedie / Misdaad-serie uit 2015. Geregisseerd door Andrew Bernstein met onder meer de acteurs Josh Duhamel, Dean Winters en Janet McTeer .
Milt Chamberlain en Russ Agnew zijn twee rechercheurs met elk zo hun eigen kijk op de wereld. Ze krijgen de taak om samen te werken en de straten van Battle Creek schoon te vegen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,80 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.