• 9.385.098 stemmen

V-Wars

V-Wars seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie V-Wars? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van V-Wars.

Het laatste bij ons bekende seizoen van V-Wars (Seizoen 1) dateert van 2019.

V-Wars Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van V-Wars? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over V-Wars seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

V-Wars Serie Informatie

V-Wars is een Horror / Sciencefiction-serie uit 2019. Geregisseerd door Brad Turner met onder meer de acteurs Ian Somerhalder, Adrian Holmes en Jacky Lai .

Dr. Luther Swann betreedt een wereld van horror wanneer een mysterieuze ziekte zijn beste vriend, Michael Fayne, transformeert in een moorddadig roofdier dat zich voedt met andere mensen. Naarmate de ziekte zich verspreidt en meer mensen worden getransformeerd, breekt de samenleving uiteen in kampen die tegenover elkaar staan en normale mensen afzetten tegen het groeiende aantal van deze vampieren. Swann begint aan een race tegen de klok om te begrijpen wat er gebeurt, terwijl Fayne opstaat om de machtige ondergrondse leider van de vampiers te worden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,29 met in totaal 17 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.