• 9.384.934 stemmen

Man in a Suitcase

Man in a Suitcase seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Man in a Suitcase? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Man in a Suitcase.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Man in a Suitcase (Seizoen 1) dateert van 1967.

Man in a Suitcase Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Man in a Suitcase? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Man in a Suitcase seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Man in a Suitcase Serie Informatie

Man in a Suitcase is een Actie / Misdaad-serie uit 1967-1968. Geregisseerd door Charles Crichton met onder meer de acteurs Richard Bradford, Ricardo Montez en Warren Stanhope .

McGill (bekend als "Mac") was een voormalige Amerikaanse inlichtingenagent gevestigd in Londen. Nadat hij uit het bureau is gegooid voor iets dat hij niet heeft gedaan, merkt hij dat zijn "valse" reputatie hem overal is voorgegaan. Om de eindjes aan elkaar te knopen neemt hij als privé detective vreemde en intrigerende opdrachten aan in heel Europa, terwijl hij zijn naam probeert te zuiveren.