• 9.384.855 stemmen

Yancy Derringer

Yancy Derringer seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Yancy Derringer? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Yancy Derringer.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Yancy Derringer (Seizoen 1) dateert van 1958.

Yancy Derringer Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Yancy Derringer? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Yancy Derringer seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Yancy Derringer Serie Informatie

Yancy Derringer is een Avontuur / Western-serie uit 1958-1959. Geregisseerd door Richard Sale met onder meer de acteurs X Brands, Kevin Hagen en Jock Mahoney .

Yancy Derringer is een avonturier die na de burgeroorlog in New Orleans, Louisiana woont. Alom gerespecteerd, wordt hij ingehuurd door de stadsbeheerder, John Colton, als een geheim agent die bevoegd is om te helpen de orde en rechtvaardigheid in de stad te handhaven met alle middelen die nodig kunnen worden. Zijn constante metgezel is een Pawnee-indiaan die alleen met handgebaren met hem communiceert.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.