• 9.384.387 stemmen

Kenpû Denki Berserk

Kenpû Denki Berserk seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Kenpû Denki Berserk? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Kenpû Denki Berserk.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Kenpû Denki Berserk (Seizoen 1) dateert van 1997.

Kenpû Denki Berserk Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Kenpû Denki Berserk? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Kenpû Denki Berserk seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Kenpû Denki Berserk Serie Informatie

Kenpû Denki Berserk is een Fantasy / Horror-serie uit 1997-1998. Geregisseerd door Naohito Takahashi met onder meer de acteurs Masuo Amada, Tomohiro Nishimura en Akiko Yajima .

De serie focust zich op Guts, een jonge zwaardvechter die zich aansluit bij een huurlingengroep genaamd de "Band of the Hawk" en vecht met hen terwijl ze zich een weg banen naar het koninklijk hof. De ambitieuze en charismatische leider van de Band of the Hawk, Griffith, draagt aan zijn ketting een karmozijnrood mysterieus ei-vormig object genaamd een Behelit. De eigenaar van een Behelit zou volgens de legende een land gaan regeren, maar tegen welke prijs?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,50 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.