• 9.386.381 stemmen

Centraal

Centraal seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Centraal ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Centraal .

Het laatste bij ons bekende seizoen van Centraal (Seizoen 1) dateert van 2019.

Centraal Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Centraal ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Centraal seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Centraal Serie Informatie

Centraal is een Drama-serie uit 2019.

Op het station kruisen dagelijks duizenden levens elkaar. Het is het begin- en eindpunt van grote en kleine reizen. Waar mensen van alle leeftijden en nationaliteiten onderweg zijn. Iedere reis met een eigen reden, iedere reiziger met een eigen verhaal. In de nieuwe dramaserie 'Centraal' volgen we in iedere aflevering het verhaal van één van deze reizigers: mensen die na een toevallige ontmoeting hun leven een verrassende wending zien nemen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,83 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.