• 9.384.493 stemmen

Twaalf, De

De Twaalf seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie De Twaalf? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Twaalf.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Twaalf (Seizoen 2) dateert van 2023.

De Twaalf Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van De Twaalf? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Twaalf seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Twaalf Serie Informatie

De Twaalf is een Drama-serie uit 2019-2023. Geregisseerd door Wouter Bouvijn met onder meer de acteurs Maaike Cafmeyer, Josse De Pauw en Koen De Graeve .

Twaalf gewone burgers worden uit hun dagelijkse leven geplukt en opgeroepen als volksjury van een ophefmakende moordzaak. Ze hebben geen simpele taak: ze beslissen over de schuld of onschuld van de gerespecteerde schooldirectrice Frie Palmers, die wordt beschuldigd van twee moorden. Het proces blijkt niet alleen bepalend voor haar lot; ook het leven van de juryleden neemt een hele nieuwe wending aan. Wanneer de volksjury haar oordeel velt over de schuld van Frie, blijkt dat recht spreken niet voor iedereen dezelfde definitie heeft.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,55 met in totaal 139 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.