Truth Be Told seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Truth Be Told? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Truth Be Told.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Truth Be Told (Seizoen 3) dateert van 2023.
Truth Be Told Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Truth Be Told? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Truth Be Told seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Truth Be Told Serie Informatie
Truth Be Told is een Misdaad / Drama-serie uit 2019-2023. Geregisseerd door Mikkel Nørgaard met onder meer de acteurs Octavia Spencer, Kate Hudson en Lizzy Caplan .
Misdaad podcaster Poppy Parnell wordt opgeroepen om de zaak van de veroordeelde seriemoordenaar Warren Cave te onderzoeken, een man die ze beschuldigde nadat hij de vader van twee identieke tweelingen had vermoord. Al snel moet Parnell beslissen waar de scheidslijnen tussen schuldig en onschuldig liggen wanneer Cave bekent dat hij er is ingeluisd en onschuldig is
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,13 met in totaal 26 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.