• 9.369.485 stemmen

Ontwikkeld door: Jim Field Smith en George Kay

Met onder meer: Nicholas Pinnock, David Tennant en Hayley Atwell

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 20 september 2019

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Criminal: UK

Criminal is een kat-en-muis-drama, dat zich richt op het intense mentale conflict tussen rechercheurs en verdachten. Binnen de muren van een verhoorkamer ondervragen Londense rechercheurs verschillende verdachten, die elk beschuldigd worden van een ernstig misdrijf. Maar de tijd dringt.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Criminal: UK

avatar van ZZ TOP

ZZ TOP

zaterdag 12 oktober 2019
Criminal: UK seizoen 1 Concept is leuk, maar de uitwerking is minder. De eerste aflevering is sterk, de tweede en derde een stuk minder. Vooral de tweede aflevering is zeer matig. Acteerwerk is overigens prima, dat kunnen de Britten wel. 3 afleveringen is wat karig, dus als er een 2e seizoen komt hoop ik toch op meer afleveringen en een beter script. 3.0*

james_cameron_mm

zondag 13 oktober 2019
Criminal: UK seizoen 1 Het nogal toneelmatige decor, de verhoorruimte in een politiebureau, doet een statisch en eentonige serie vermoeden, maar niets blijkt minder waar te zijn. Vanaf de eerste minuut is deze reeks intrigerend en fascinerend, met sterk akteerwerk en een verrassend dynamische visuele aanpak. De eerste aflevering is hier en daar wat ongeloofwaardig, maar de tweede en derde zijn prima.