• 9.385.960 stemmen

Criminal: UK

Criminal: UK seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Criminal: UK? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Criminal: UK.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Criminal: UK (Seizoen 2) dateert van 2020.

Criminal: UK Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Criminal: UK? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Criminal: UK seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Criminal: UK Serie Informatie

Criminal: UK is een Misdaad / Drama-serie uit 2019-2020. Geregisseerd door Jim Field Smith met onder meer de acteurs Mark Stanley, Nicholas Pinnock en Lee Ingleby .

Criminal is een kat-en-muis-drama, dat zich richt op het intense mentale conflict tussen rechercheurs en verdachten. Binnen de muren van een verhoorkamer ondervragen Londense rechercheurs verschillende verdachten, die elk beschuldigd worden van een ernstig misdrijf. Maar de tijd dringt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,34 met in totaal 70 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.