• 9.385.403 stemmen

Pandora

Pandora seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Pandora? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Pandora.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Pandora (Seizoen 2) dateert van 2020.

Pandora Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Pandora? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Pandora seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Pandora Serie Informatie

Pandora is een Actie / Sciencefiction-serie uit 2019-2020. Geregisseerd door Brett Simmons met onder meer de acteurs Priscilla Quintana, Raechelle Banno en Oliver Dench .

Pandora speelt zich af in het jaar 2199 en gaat over een vindingrijke jonge vrouw die alles heeft verloren. Ze vindt een nieuw leven op Earth's Space Training Academy, waar zij en haar vrienden leren de melkweg te verdedigen tegen bedreigingen, zowel buitenaards als menselijk. Wanneer geheimen over de aard van haar eigen identiteit naar boven komen moet ze de waarheid hierover ontdekken. Daarnaast moet ze erachter komen of ze de redder van de mensheid zal zijn of het instrument van hun vernietiging.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.