• 9.385.005 stemmen

Reina del Sur, La

La Reina del Sur seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie La Reina del Sur? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van La Reina del Sur.

Het laatste bij ons bekende seizoen van La Reina del Sur (Seizoen 3) dateert van 2022.

La Reina del Sur Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van La Reina del Sur? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over La Reina del Sur seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

La Reina del Sur Serie Informatie

La Reina del Sur is een Actie / Misdaad-serie uit 2011-2022. met onder meer de acteurs Rafael Amaya, Kate del Castillo en Humberto Zurita .

'La Reina del Sur' is de kroniek van de opkomst van een Mexicaanse vrouw in de wereld van de internationale drugshandel. Teresa Mendoza begint haar avontuur als een bescheiden jonge vrouw die verliefd is op een piloot in dienst van de Mexicaanse kartels. Wanneer ze haar vriend executeren vlucht Teresa, wanhopig om hetzelfde lot te vermijden. Haar ontsnapping brengt haar naar het zuiden van Spanje, waar ze een nieuw leven probeert te beginnen. Ze wordt echter opnieuw ondergedompeld in de wereld van de handel in verdovende middelen, en voor de tweede keer krijgt ze te maken met de dood van een geliefde man. Na verschillende tegenslagen, besluit Teresa het heft in eigen hand te nemen en wordt ze het hoofd van haar eigen organisatie.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,33 met in totaal 21 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.