Mrs. Fletcher seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mrs. Fletcher? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Mrs. Fletcher.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Mrs. Fletcher (Seizoen 1) dateert van 2019.
Mrs. Fletcher Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mrs. Fletcher? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mrs. Fletcher seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Mrs. Fletcher Serie Informatie
Mrs. Fletcher is een Komedie-serie uit 2019. Geregisseerd door Gillian Robespierre met onder meer de acteurs Kathryn Hahn, Jackson White en Owen Teague .
Eve Fletcher is een alleenstaande moeder en directrice in een seniorencentrum die een reeks aan nieuwe emoties moet ondergaan. Haar zoon Brendan gaat naar de universiteit en laat haar achter in een leeg huis. Terwijl Eve Brendan helpt bij het inpakken, ontdekt ze iets waardoor ze twijfelt of ze hem goed heeft opgevoed. Tegelijkertijd begint ze haar nieuwe onafhankelijkheid te verkennen en begint ze zich te realiseren dat ze nooit de kans heeft gekregen om een 'stoute meid' te zijn. Eve en Brendan ondergaan elk een heel verschillende manier van zelfontdekking: hij wordt binnenkort een kleine vis in een grote vijver en zij staat op het punt haar seksualiteit opnieuw te ontdekken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,71 met in totaal 17 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.