L.A. Heat seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie L.A. Heat? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van L.A. Heat.
Het laatste bij ons bekende seizoen van L.A. Heat (Seizoen 2) dateert van 1999.
L.A. Heat Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van L.A. Heat? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over L.A. Heat seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
L.A. Heat Serie Informatie
L.A. Heat is een Actie / Avontuur-serie uit 1999. Geregisseerd door Cole S. McKay met onder meer de acteurs Wolf Larson, Steven Williams en Renee Tenison .
We volgen de avonturen van Chase McDonald en August Brooks, twee rechercheurs in Los Angeles. De twee zijn net zo verschillend als dag en nacht, maar ze werken prima samen om de straten van L.A. veilig te houden. Chase verdient wat bij door zelfgemaakte metalen sculpturen te verkopen, terwijl August zijn vrije tijd besteedt aan het leiden van een jeugdcentrum voor kansarme tieners.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.