• 9.385.098 stemmen

45 Revoluciones

45 Revoluciones seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie 45 Revoluciones? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van 45 Revoluciones.

Het laatste bij ons bekende seizoen van 45 Revoluciones (Seizoen 1) dateert van 2019.

45 Revoluciones Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van 45 Revoluciones? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 45 Revoluciones seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

45 Revoluciones Serie Informatie

45 Revoluciones is een Drama-serie uit 2019. met onder meer de acteurs Carlos Cuevas, Iván Marcos en Guiomar Puerta .

In de jaren 60 arriveert een nieuw muziekgenre, dat al een revolutie teweegbracht in de wereld, pop, in Spanje. Maribel Campoy, een 19-jarig meisje van het conservatorium, ziet zichzelf verantwoordelijk voor een nieuw muzikaal merk dat de regels van het spel zal veranderen. Naast haar baas, Guillermo Rojas, en Roberto, een jonge zanger die de scenario's van de "Matinales" van El Price heeft ontdekt, zal Maribel licht werpen op een nieuwe manier om het muzikale panorama te begrijpen. Drie personages die verstrikt raken in een liefdesdriehoek in een tijdperk en een sociaal kader waarin de politie iedereen beschuldigde die probeerde het land te revolutioneren.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.