Emergence seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Emergence? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Emergence.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Emergence (Seizoen 1) dateert van 2019.
Emergence Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Emergence? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Emergence seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Emergence Serie Informatie
Emergence is een Drama / Thriller-serie uit 2019-2020. Geregisseerd door Paul McGuigan met onder meer de acteurs Allison Tolman, Alexa Swinton en Owain Yeoman .
Politiechef Jo Evans ontdekt een jong kind in de buurt van de plek van een mysterieus ongeval. Het kind heeft geen herinnering meer van wat er zich heeft plaatsgevonden. De politiechef besluit voor haar te zorgen en neemt haar in huis. Ondertussen wordt ze door het onderzoek meegesleurd in een samenzwering die groter is dan ze ooit had kunnen bedenken, en waarbij de identiteit van het kind centraal staat.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,27 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.