• 9.383.850 stemmen

Profilage

Profilage seizoen 10?

Zal er een seizoen 10 beschikbaar komen voor de tv-serie Profilage ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Profilage .

Het laatste bij ons bekende seizoen van Profilage (Seizoen 9) dateert van 2019.

Profilage Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 10) van Profilage ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Profilage seizoen 10 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Profilage Serie Informatie

Profilage is een Misdaad / Thriller-serie uit 2009-2019. Geregisseerd door Alexandre Laurent met onder meer de acteurs Didier Ferrari, Guillaume de Tonquédec en Sophie de Fürst .

Chloé Saint-Laurent is een psychologe die gespecialiseerd is in criminologie. Met haar expertise en intuïtie slaagt ze erin zich in te leven in de geest van zowel moordenaars als slachtoffers, waarmee ze vaak zorgt voor een doorbraak in het onderzoek. Haar onorthodoxe manier van werken stoot echter vaak op weerstand bij de politie. Zoals bij commandant Matthieu Pérac, een jonge en talentvolle maar erg traditionele politieman.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 9 seizoenen.