Eleventh Hour seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Eleventh Hour? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Eleventh Hour.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Eleventh Hour (Seizoen 1) dateert van 2008.
Eleventh Hour Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Eleventh Hour? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Eleventh Hour seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Eleventh Hour Serie Informatie
Eleventh Hour is een Misdaad / Drama-serie uit 2008-2009. Geregisseerd door Guy Ferland met onder meer de acteurs Rufus Sewell, Marley Shelton en Omar Benson Miller .
Dr. Jacob Hood, is een wetenschapper en in die hoedanigheid medewerker van de FBI. Voor deze Amerikaanse dienst lost hij samen met Special Agent Rachel Young allerlei vreemde zaken op, die een wetenschappelijk tintje hebben. Ze worden daarbij geassisteerd door Special Agent Felix Lee.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.