Carnival Row seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Carnival Row? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Carnival Row.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Carnival Row (Seizoen 2) dateert van 2023.
Carnival Row Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Carnival Row? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Carnival Row seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Carnival Row Serie Informatie
Carnival Row is een Fantasy / Horror-serie uit 2019-2023. Geregisseerd door Andy Goddard met onder meer de acteurs Orlando Bloom, Cara Delevingne en David Gyasi .
Carnival Row is een fantasy-noir die zich afspeelt in een neo-victoriaanse stad. Mythische wezens die hun door oorlog verscheurde vaderland hebben moeten ontvluchten, zijn samengekomen in de stad. De spanningen broeien tussen burgers en het groeiend aantal immigranten. We volgen het onderzoek naar een reeks onopgeloste moorden die voor paniek zorgen bij de al onrustige bevolking.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,71 met in totaal 64 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.