Julia seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Julia? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Julia.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Julia (Seizoen 3) dateert van 1970.
Julia Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Julia? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Julia seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Julia Serie Informatie
Julia is een Komedie-serie uit 1968-1971. Geregisseerd door Ezra Stone met onder meer de acteurs Diahann Carroll, Lloyd Nolan en Eugene Jackson .
Julia Baker is een Afro-Amerikaanse jonge vrouw die werkt als verpleegster bij het Inner Aero-Space centrum. Haar man was een gevechtspiloot die is gesneuveld tijdens de Vietnam oorlog, een gebeurtenis waar ze nog steeds mee worstelt. Tevens heeft ze de zorg over haar zoontje Corey die ze helemaal alleen moet zien op te voeden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.