• 9.383.337 stemmen

Tiny Toon Adventures

Tiny Toon Adventures seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Tiny Toon Adventures? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Tiny Toon Adventures.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Tiny Toon Adventures (Seizoen 3) dateert van 1992.

Tiny Toon Adventures Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Tiny Toon Adventures? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tiny Toon Adventures seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Tiny Toon Adventures Serie Informatie

Tiny Toon Adventures is een Animatie / Komedie-serie uit 1990-1992. Geregisseerd door Ken Boyer met onder meer de acteurs Candi Milo, Frank Welker en Don Messick .

Het verhaal speelt zich af in de fictieve stad Acme Acres, waar zich de Acme Looniversity bevindt. Aan deze universiteit trainen bekende Looney Tunes-personages als Bugs Bunny en Daffy Duck de volgende generatie cartoonhelden. Centraal staat een groep leerlingen aan deze universiteit. Deze groep, de Tiny Toons genaamd, bestaat uit personages die allemaal sterk lijken op jongere versies van de bekende Looney Tunes.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,70 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.