Wyatt Cenac's Problem Areas seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Wyatt Cenac's Problem Areas? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Wyatt Cenac's Problem Areas.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Wyatt Cenac's Problem Areas (Seizoen 2) dateert van 2019.
Wyatt Cenac's Problem Areas Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Wyatt Cenac's Problem Areas? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wyatt Cenac's Problem Areas seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Wyatt Cenac's Problem Areas Serie Informatie
Wyatt Cenac's Problem Areas is een Komedie-serie uit 2018-2019. met onder meer de acteurs en Wyatt Cenac .
Wyatt Cenac's Problem Areas volgt komediant en schrijver Wyatt Cenac terwijl hij de meest urgente kwesties van Amerika onderzoekt. Wyatt bezoekt de probleemgebieden in documentaire stijl en dienen als basis van elke aflevering. Deze segmenten brengen hem door het hele land, van de buitenwijken van Minneapolis tot het centrum van Cincinnati en het platteland van Texas, terwijl hij systemische problemen onderzoekt vanuit zijn unieke perspectief. Wyatt zal ook meer goedaardige problemen en alledaagse ongemakken onder ogen zien waar Amerikanen mee te maken hebben, Voor elk probleem heeft Wyatt een komische oplossing.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.