• 9.385.220 stemmen

Seven Days

Seven Days seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Seven Days? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Seven Days.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Seven Days (Seizoen 3) dateert van 2000.

Seven Days Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Seven Days? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Seven Days seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Seven Days Serie Informatie

Seven Days is een Actie / Sciencefiction-serie uit 1998-2001. Geregisseerd door Kenneth Johnson met onder meer de acteurs Jonathan LaPaglia, Justina Vail Evans en Don Franklin .

Een geheime afdeling van het Amerikaanse veiligheidsagentschap heeft de technologie in handen om zeven dagen terug in de tijd te reizen. Ze hebben deze technologie gevonden in de ufo's die in 1947 in Roswell waren gecrasht. Agent Frank Parker gebruikt deze technologie om zeven dagen terug in de tijd te reizen om terreuraanslagen en andere rampen te bestrijden. Wanneer er een aanslag of ramp gebeurt, gaat Parker zeven dagen terug in de tijd om te onderzoeken wat er gebeurd is om op die manier de aanslag of ramp met succes te voorkomen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.