• 8.901.215 stemmen

Ontwikkeld door: Jean van de Velde

Met onder meer: Peter Paul Muller, Elisa Beuger en Claire Bender

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: zondag 7 april 2019

Eerst uitgezonden op: NPO 1 (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • CANAL+ Bekijk via CANAL+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Morten

Morten Mathijsen heeft een mooie vrouw, drie dochters, een succesvolle carrière en een glanzend vooruitzicht als politicus. Geholpen door de onverwachte ontmoeting met oud-studiegenoot Evelien Bax grijpt Morten Mathijsen zijn kans om zich te profileren als premierskandidaat. De vondst van een niet gepubliceerd manuscript in de ondergelopen kelder van een uitgeverij brengt de jonge schoonmaakster Kelly de Nooijer op het spoor van een traumatische gebeurtenis uit het verleden.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Morten

avatar van jippie2010

jippie2010

zaterdag 9 oktober 2021
Morten seizoen 1 Niet onaardig! Een politieke thriller waarbij Muller een overtuigende rol neerzet. Daarnaast spelen een aantal minder bekende acteurs een verdienstelijke rol. De spanning wordt goed opgebouwd, kakt halverwege helaas wat in, maar pakt de aandacht daarna wel weer terug. Het slot voelde snel, haast afgeraffeld, maar ik vond het in de breedte een verdienstelijke serie. *3.5

wimaroca_mm

maandag 13 mei 2019
Morten seizoen 1 Werd bij de laatste 4 afleveringen toch wel spannender ,dit had ik in het begin niet verwacht, Zal nog wel een volgend seizoen komen,denk ik zo