• 9.384.422 stemmen

Ramy

Ramy seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Ramy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ramy.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ramy (Seizoen 3) dateert van 2022.

Ramy Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Ramy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ramy seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ramy Serie Informatie

Ramy is een Komedie-serie uit 2019-2022. Geregisseerd door Ramy Youssef met onder meer de acteurs Ramy Youssef, May Calamawy en Hiam Abbass .

Ramy werkt aan een falende cyber start-up met zijn oude vriend Steve, die spierdystrofie heeft en geen specifieke filters heeft als het gaat om wat hij zegt of zijn vriend vraagt om te doen. Ramy leeft in New Jersey en is een zoon van de eerste generatie van Egyptische immigranten die worstelt om zich te verzoenen met de delen van zijn religie waar hij zich op heeft gericht: regelmatig gebed, de naleving van de Ramadan, het afzien van drugs en alcohol. De regels waar hij minder blij mee is hebben meestal betrekking op seks en zijn aarzeling om zich te settelen bij een vrouw die zijn vrij traditionele ouders zouden goedkeuren.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,07 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.