• 9.384.404 stemmen

My First First Love

My First First Love seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie My First First Love? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van My First First Love.

Het laatste bij ons bekende seizoen van My First First Love (Seizoen 2) dateert van 2019.

My First First Love Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van My First First Love? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over My First First Love seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

My First First Love Serie Informatie

My First First Love is een Drama / Romantiek-serie uit 2019. Geregisseerd door Oh Jin-seok met onder meer de acteurs Kim Ji-soo, Jung Chae-yeon en Jung Jin-young .

Met een vrije persoonlijkheid is Yoon Tae-O een 20-jarige eerstejaars student op de universiteit. Hij is vrienden met Han Song-Yi sinds ze klein waren. Nu begint hij gevoelens te krijgen voor het meisje met een heldere en positieve persoonlijkheid. Ondertussen heeft Tae-O een vriend, Seo Ji-An, die zich goed gedraagt en voorbeeldig is. Een liefdesdriehoek brouwt tussen deze drie mensen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.