• 9.384.103 stemmen

Mercy

Mercy seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mercy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mercy.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mercy (Seizoen 1) dateert van 2009.

Mercy Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mercy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mercy seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mercy Serie Informatie

Mercy is een Drama-serie uit 2009-2010. Geregisseerd door Andrew Bernstein met onder meer de acteurs Taylor Schilling, Michelle Trachtenberg en Jaime Lee Kirchner .

Mercy volgt een aantal verpleegsters van het Mercy Hospital. Verpleegster Veronica Flanagan Callahan heeft er net een bewogen missie in Irak opzitten. Nu pakt ze haar oude ziekenhuisbaan weer op en weet ze meer van geneeskunde dan alle dokters samen. Om de landmijnen aan het thuisfront - privé en professioneel - te ontlopen, kan ze de kameraadschap van haar collega's Sonia Jimenez en Chloe Payne goed gebruiken.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.