Harvey Birdman, Attorney at Law seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Harvey Birdman, Attorney at Law? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Harvey Birdman, Attorney at Law.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Harvey Birdman, Attorney at Law (Seizoen 4) dateert van 2006.
Harvey Birdman, Attorney at Law Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Harvey Birdman, Attorney at Law? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Harvey Birdman, Attorney at Law seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Harvey Birdman, Attorney at Law Serie Informatie
Harvey Birdman, Attorney at Law is een Animatie / Komedie-serie uit 2000-2007. Geregisseerd door Richard Ferguson-Hull met onder meer de acteurs Gary Cole, Thomas Allen en Stephen Colbert .
Harvey Birdman, ooit een superheld van de derde klas, is nu een advocaat van de derde rang die zich in een goed lopend kantoor probeert te redden. Het is niet duidelijk of Harvey zijn studie rechten heeft afgerond, maar hij weet beslist wat hij moet zeggen om als een advocaat te klinken. En hij heeft nu een pak, dat is één ding dat zeker is.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.