• 9.385.305 stemmen

Delhi Crime

Delhi Crime seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Delhi Crime? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Delhi Crime.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Delhi Crime (Seizoen 3) dateert van 2025.

Delhi Crime Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Delhi Crime? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Delhi Crime seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Delhi Crime Serie Informatie

Delhi Crime is een Misdaad / Drama-serie uit 2019-2025. Geregisseerd door Richie Mehta met onder meer de acteurs Shefali Shah, Rasika Dugal en Sanjay Bishnoi .

Wanneer de bebloede maar nog levende lichamen van een jonge vrouw en man naakt in een greppel langs de weg worden aangetroffen, begint een emotioneel beladen onderzoek in een race tegen de klok. In de voorhoede is een no-nonsense vrouwelijke politiecommissaris die de gruwelijke details van de groepsverkrachting van het slachtoffer begint bloot te leggen. Het onderzoek wordt een moeilijke zoektocht naar corruptie en doordringende culturele vrouwenhaat. Is een eerlijk proces mogelijk in een land met een geschiedenis van ontkenning en het beschuldigen van het slachtoffer?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,71 met in totaal 31 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.