Weird Science seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Weird Science? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Weird Science.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Weird Science (Seizoen 1) dateert van 1994.
Weird Science Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Weird Science? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Weird Science seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Weird Science Serie Informatie
Weird Science is een Komedie / Sciencefiction-serie uit 1994. Geregisseerd door David Grossman met onder meer de acteurs Vanessa Angel, Michael Manasseri en John Asher .
Gary Wallace en Wyatt Donnelly zijn twee nerds die de perfecte vrouw willen creëren. Met behulp van computers gaan ze aan de slag en tijdens een heftige donderstorm lukt het ze om een vrouw tot leven te wekken. De kersverse Lisa heeft een handige bijkomstige gave, ze kan elke wens die Gary en Wyatt hebben voor een korte tijd uit laten komen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.