De Kip en het Ei seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie De Kip en het Ei? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Kip en het Ei.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Kip en het Ei (Seizoen 2) dateert van 1985.
De Kip en het Ei Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van De Kip en het Ei? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Kip en het Ei seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Kip en het Ei Serie Informatie
De Kip en het Ei is een Komedie-serie uit 1985-1986.
Vader Rinus woont in in het huis van zijn zoon Harry en schoondochter Thea. Beide heren werken als agent op hetzelfde politiebureau, alwaar Chef Ab de scepter zwaait. Hoewel ze elkaar geregeld in de haren vliegen, kunnen ze zeker niet zonder elkaar. De dagelijkse gang van zaken wordt geregeld onderbroken als Florry, de moeder van Thea, op bezoek komt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,67 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.