De Appelgaard seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Appelgaard? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Appelgaard.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Appelgaard (Seizoen 1) dateert van 1985.
De Appelgaard Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Appelgaard? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Appelgaard seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Appelgaard Serie Informatie
De Appelgaard is een Drama-serie uit 1985-1986.
Het verhaal gaat over de familie Van Langevelt en speelt zich af op landgoed 'De Appelgaard'. Het gezin bestaat uit vader Laurens, moeder Charlotte, dochter Margot en hun twee zoons René en Valentijn .Moeder Charlotte domineert het leven van alle gezinsleden en zorgt voor menig familiedrama. Wanneer Margot, een vrouw van bijna 40, een half jaar na het overlijden van haar vader terugkeert naar 'Huize Appelgaard', neemt ze het besluit om het zo snel mogelijk te verkopen. Het schilderij van Charlotte beheerst een wand in de salon, haar ogen achtervolgen je overal door de kamer. Is haar dwingende kracht nog steeds aanwezig of zal Margot dit keer haar eigen keuzes maken?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.