• 9.384.229 stemmen

10 Things I Hate about You

10 Things I Hate about You seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie 10 Things I Hate about You? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van 10 Things I Hate about You.

Het laatste bij ons bekende seizoen van 10 Things I Hate about You (Seizoen 1) dateert van 2009.

10 Things I Hate about You Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van 10 Things I Hate about You? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 10 Things I Hate about You seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

10 Things I Hate about You Serie Informatie

10 Things I Hate about You is een Drama / Komedie-serie uit 2009-2010. Geregisseerd door Gil Junger met onder meer de acteurs Lindsey Shaw, Nicholas Braun en Larry Miller .

Kat en Bianca Stratford mogen dan zussen zijn, maar daar stopt verder elke vergelijking. Kat is een openhartige, onafhankelijke feministe. Bianca is een sociale vlinder die niets meer wil dan populair zijn. De serie die gebaseerd is op de gelijknamige film uit 2009 belicht de Stratford-zussen terwijl ze de ups en downs van de middelbare scholen ervaren, omgaan met hun overbezorgde vader en de liefde vinden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.